uitverkocht (1)

UITVERKOCHT!

Laatste appartement te koop!

Nog één luxeappartement te koop!

Reeds 88% verkocht!

IMG_6476

Verkoop is gestart!

De verkoop van project Gilliams Lofts is officieel gestart op 20 juni 2016!

IMG_6476

folder-beeld

Vraag de brochure van nieuwbouwproject Gilliams Lofts

Wenst u graag een stijlvolle brochure van nieuwbouwproject Gilliams Lofts? Dat kan. We hebben enkele mooie interieurimpressies en sterke buitenbeelden verwerkt in een prachtige brochure. Surf naar www.gilliams-lofts.be en vervolledig de contactformulier. We zenden u met plezier een brochure toe.

gilliams lofts bij avond

Maurice Gilliams vereeuwigd in vastgoedproject Gilliams Lofts

De Vlaamse dichter, schrijver en essayist Maurice Gilliams werd op 20 juli 1900 geboren te Antwerpen en is aldaar overleden op 18 oktober 1982. Op 4 oktober 1980 kreeg de schrijver uit handen van Koningin Beatrix de Prijs der Nederlandse Letteren uitgereikt in het Koninklijk Paleis te Amsterdam. In België werd hij in de adelstand verheven en werd hem de titel baron verleend.

In 1960 verhuisde Maurice Williams naar de Lange Gasthuisstraat 13 te Antwerpen. De Lange Gasthuisstraat is een aangename straat met prachtige panden binnen de klassieke 19de-eeuwse binnenstadsgordel van Antwerpen. Het hoogste gebouw in de rij krijgt nu een volledige make-over. Op dezelfde locatie herrijst binnenkort een modern loftcomplex dat klassieke high-end materialen en een strakke belijning combineert tot een tijdloos geheel: Gilliams Lofts. In dit loftcomplex kunt u kiezen uit 3 luxueuze woonformules:

Urban lofts: Compacte, uitgekiende loften met privéterras en high-end afgewerkt kernmeubel, in het centrum van de stad. De droom voor avontuurlijke city dwellers!

Luxe appartementen: Wie graag ruim woont, voelt zich helemaal thuis in de luxeappartementen. Die tellen twee slaapkamers. Living, keuken, badkamer, … alles is piekfijn afgewerkt.

Penthouses: Bijzonder gegeerd door het adembenemend uitzicht op de stad. Wist u trouwens dat uw Gilliams-penthouse liefst drie terrassen heeft?

Rustig, stijlvol en toch in het bruisende hart van Antwerpen. Dat kan enkel in Gilliams Lofts!
Surf naar de www.gilliams-lofts.be