1
2
3
4
5
gilliamslofts luxe appartementen
1

Veel lichtinval

2

Zonnige terrassen

3

Vraag advies aan onze interieurspecialisten

4

Natuurlijke materialen

5

High end afwerking

Luxeappartementen
Veel ruimte en duurzame materialen.

Wie graag ruim woont, voelt zich helemaal thuis in de luxeappartementen. Die tellen twee slaapkamers. Living, keuken, badkamer, … alles is piekfijn afgewerkt. Graag het advies van een interieurarchitect? Vraag ernaar!

De eenvoudige indeling van de luxeappartementen creëert een aangename flowing space – u hebt er dus een groot ruimtegevoel. Kies zelf de afwerking: de strakke ‘less is more’-look of integreer authentieke elementen van het bestaande gebouw.

Luxeappartementen: luxe met de grote L.

Resideer in een modern loftcomplex dat klassieke high-end materialen en een strakke belijning combineert tot een tijdloos geheel.

gilliamslofts luxe appartementen antwerpen

Ruimte

Wie graag ruim woont, voelt zich helemaal thuis in een luxeappartement.

Luxe

De uitzonderlijke afwerkingsgraad van de luxeappartementen geeft extra cachet.

Terras

Het uitzicht vanaf deze luxeappartementen is fenomenaal.

Luxeappartementen: luxueus resideren

Met de luxeappartementen slagen we er in het ruimtelijk gevoel te combineren met een luxueuze toets. Hieronder vindt u een voorbeeld van een grondplan.

luxe appartement grondplan

Een uitzonderlijke locatie in Antwerpen.

De luxeappartementen bevinden zich op 15, 18 en 21 meter hoogte! Vanuit uw grote leefruimte hebt u een stralende blik op het oude stadscentrum. Rustig, stijlvol en toch in het bruisende hart van Antwerpen. Dat kan enkel in Gilliams Lofts!

buitengevel gilliamslofts

Een uitgelezen selectie interieurspecialisten.

Voor de aankleding van de luxeappartementen is een royaal budget voorzien. U kunt rekenen op de expertise van deze interieurspecialisten voor uw keuken, badkamer, deuren, tegelwerken en kasten op maat:

leveranciers gilliamslofts